Informace

Wok Hei

Wok hei (鑊氣;) je trochu abstraktní "charakter chuti", je to pro laika velmi těžce kontrolovatelná so...

Ocelové pánve

Prodáváme těžké, kvalitní ocelové pánve v robustním gastro provedení. Díky těmto vlastnostem jsou na...

Péče o ocelové pánve

Nová pánev - vypálení (seasoning) Pokud máte v ruce zcela novou, nikdy nepoužitou ocelovou pánev, j...

STIR-FRY

Nikde jsem nenašel přesný jedno nebo dvouslovný překlad Stir-fry (炒). Jedná se  o asi...

Oleje a použití v kuchyni

Níže uvádím popisy některých olejů. Je to ve vazbě na vaření na pánvi, samozřejmě že je vždy lepší n...

Vaření na WOKu

 Wok - láska na první i druhý pohled Vaření na pánvi je bezva, ale přiznejme si, že klasická s...

6 položek celkem