Informace

Wok Hei

Wok hei (鑊氣;) je trochu abstraktní "charakter chuti", je to pro laika velmi těžce kontrolovatelná so...

Ocelové pánve

Prodáváme těžké, kvalitní ocelové pánve v robustním gastro provedení. Díky těmto vlastnostem jsou na...

Péče o ocelové pánve

Nová pánev - vypálení (seasoning) Pokud máte v ruce zcela novou, nikdy nepoužitou ocelovou pánev, j...

STIR-FRY

Nikde jsem nenašel přesný jedno nebo dvouslovný překlad Stir-fry (炒). Jedná se  o asi...

Oleje a použití v kuchyni

Níže uvádím popisy některých olejů. Je to ve vazbě na vaření na pánvi, samozřejmě že je vždy lepší n...

Vaření na WOKu

 Wok - láska na první i druhý pohled Vaření na pánvi je bezva, ale přiznejme si, že klasická s...

6 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení