Recept pro dvě až tři osoby.
INGREDIENCE | 
MARINÁDA | 
OMÁČKA | 
  | 
  | 
  | 
PŘÍPRAVA
- Maso nakrájejte na 2 cm kostky a vložte do velké mísy.
 - Vlijte marinádu a pomocí rukou ji promíchejte s masem.
 - Poté přidejte kukuřičnou mouku a vetřete ji do masa. Maso se nejprve začne slepovat jak jej budete třít tak se po chvilce oddělí a pak je připraveno ke smažení.
 - Nakrájejte jarní cibulku na velké kousky.
 - Nakrájejte česnek a zázvor.
 - Smíchejte omáčkové ingredience.
 

POSTUP vaření
- Nalijte do woku větší množství oleje a zahřejte je na cca 180 ° C.
 - Přidejte namarinované maso a smažte do zlatohnědé, asi 1 - 2 minuty.
 - Kousky opatrně vyjměte a pomocí ubrousku odsajte přebytečný tuk.
 - Zahřejte wok a dejte 1 polévkovou lžíci oleje .
 - Přidejte jarní cibulku, česnek, zázvor a chilli papričky a restujte je 1 minutu, dokud nezačne vonět, poté nalijte omáčku a prudce vařte.
 - Jakmile se odpaří vývar, přidejte kousky masa a několikrát promíchejte.
 - Servírujte.
 
